Nieuw: Genieten op een sloep in Amersfoort

Sloep huren in Amersfoort?

Huur direct een sloep en geniet op het water met vrienden, familie, collega's of je liefde!

Vaar door Amersfoort, Soest en Baarn over de Eem. Een heerlijk avondje BBQ'en met vrienden? Of genieten van culinaire hapjes met familie of collega's.

Het is absoluut de leukste manier om Amersfoort en omgeving te zien vanaf het water. Bekijk Amersfoort en de weilanden vanaf het water met een goed gevuld glas in uw hand en gezellige mensen om u heen. Aan boord van jullie boot kan er gebruik gemaakt worden van onze arrangementen. Geniet van onze bar met overheerlijke wijnen, drankjes en bieren of kies uit één van onze overheelijke hapjes, diner of lunch. Terwijl je geniet van het uitzicht en de sfeer aan boord zullen de wijnen en bieren rijkelijk voor je ingeschonken worden. Bekijk onze verschillende Arrangementen of boek hieronder voor een paar uur onze Genieten sloep.

Meer informatie of gelijk een sloep huren mail, bel of app naar info@genietenopeensloep/ 0641679566


**klik op de foto bij het betreffende arrangement om te boeken  block
block
Min: €0 Max: €250

Sloep verhuur Genieten

Een dag deel varen in Amersfoort, dit kan onze sloep is te huur incl. Schipper.

€250,00

Wijnproeverij

Een wijnproeverij beleven op een unieke manier bij ons kan het...

€0,00

Feestje op de boot in Amersfoort?

Vanaf €250,- Op zoek naar een originele feestlocatie? Voorafgaand aan de feestelijke avond of voor een vrijgezellenfeest. Een paar uurtjes varen onder genot van een hapje en een drankje en onderweg nog wat opdrachten uitvoeren?

€250,00

Barbecue op de sloep

Beleef de zomer op het water! Bij mooi weer is niets gezelliger dan varen met een hapje aan boord. Geniet van een koud biertje of een glaasje wijn, terwijl iedereen gezellig om de bbq heen zit en wat lekkers op de gril gooit.

€250,00

De borrelboot sloep verhuur in Amersfoort

Lekker borrelen met je vrienden of collega’s aan boord van de Genieten. Tijdens een 2 uur durende vaartocht over de EEM. Geniet van lekkere drankjes en kleine hapjes op een unieke locatie.

€25,00

Lunchen op de boot

Lekker varen over de Eem en genieten van een heerlijke Brunch/Lunch. Verschillende broodjes en lekkernijen zullen voor u klaar staan. Ook verzorgen wij er een glaasje wijn, bier of een sapje bij.

€19,99