Nieuw: Genieten op een sloep in Amersfoort


Om een ideale dag of uitje te creëren op het water hebben wij voor ieder wils een aantal mooie arrangementen samengesteld. Om zowel tijdens een vergadering gedurende de lunch, op een zondag middag met de familie of tijdens een vrijgezellenfeestje op de vrijdagmiddag van onze heerlijke gerechten en drankjes te kunnen genieten. Kom daarom varen in Amersfoort.


De borrelboot 

Huur een sloep in Amersfoort en kom borrelen met je vrienden of collega’s aan boord van de sloep Genieten. Tijdens een 2 uur durende vaartocht over de Eem in Amersfoort heeft uw gezelschap de beschikking over bier, wijn of frisdrank. Lekkere borrelhappen zoals nacho's, zelfgemaakte guacamole, brood met tapenade, borrelnootjes of andere lekkernijen! Informeer bij ons naar de mogelijkheden! 

**klik op de foto bij het betreffende arrangement om te boeken  
 BBQ op de boot
Beleef de zomer op het water! Bij mooi weer is niets gezelliger dan een luxe barbecue aan boord. Terwijl je geniet van een koud biertje of een glaasje wijn, voorziet de barbecue chef of cheffin je van de heerlijkste vlees, vis en vegatarischegerechten rechtstreeks van de grill. Dit alles terwijl je vaart over de Eem. Kortom genieten. 


**Wilt u liever zelf BBQ'en aanboord? Dit is ook mogelijk u hoeft dan alleen de BBQ te huren bij ons. Vrijgezellenfeest op de boot?
Huur een sloep in Amersfoort! Al velen zijn jullie voorgegaan. Voorafgaand aan de feestelijke avond of de vele opdrachten die hij of zij zal gaan uitvoeren een paar uurtjes gaan varen? Geen probleem! We zullen je tevens voorzien van een band/bootje achter de boot om daar de bijna getrouwde in te leggen.
Vergaderen op de Genieten sloep

Huur een sloep in Amersfoort aan de Eem. Op de afgesproken locatie ligt jullie boot klaar voor een zakelijk tochtje over de Eem in Amersfoort. Laat de weilanden aan je voorbij trekken en laat jullie creativiteit vloeien tijdens de meeting. De gastvrouw/schipper van de Genieten sloep zal jullie voorzien van een heerlijke lunch. Zakelijk maar toch genieten. 

Informeer naar meer mogelijkheden of laat een bericht achter op onze Contact pagina.

Direct contact opnemen? Bel naar: 06 41 67 95 66 of stuur een sms!