Annuleringsvoorwaarden

Annuleren grote luxe sloep met schipper

Indien een reservering ongedaan gemaakt wordt, dan wel gewijzigd wordt, worden per reservering de volgende bedragen in rekening gebracht, tenzij anders overeengekomen:
a) bij annulering meer dan 45 dagen voor de vaardag tijdstip 0%
b) bij annulering 45 - 30 dagen voor de vaardag - 10% van de reserveringssom.
c) bij annulering 30 - 10 dagen voor de vaardag  - 50% van de reserveringssom.
d) bij annulering 10 - 3 dagen voor de vaardag  -  70% van de reserveringssom.
bij annulering minder dan drie dagen voor de vaardag 100% van de reserveringssom.

2.1 (bij slecht weer) Huurder kan de tocht verplaatsen naar een andere datum. Evt. meer prijs wordt in rekening gebracht. De schipper bepaalt uiteindelijk of de tocht door kan gaan of niet. 

2.2 Geboekte arrangementen kunnen tot 3 dagen voor vertrek worden aangepast naar het aantal personen. Volledig annuleren niet mogelijk. 

2.3 Bij overmacht kan de verhuurder de tocht annuleren of verplaatsen naar een andere tijdstip. 

2.4 Annuleringen dienen schriftelijk en gedateerd te gebeuren. (uitsluitend per mail)
Annuleringskosten kunnen omgezet worden naar een tegoedbon. 

 

Betekenis "slecht weer". 

Natuurlijk willen we allemaal de perfecte omstandigheden voor een vaartocht. Helaas kunnen wij die niet garanderen omdat dit ook voor iedereen anders is. 

Wij varen niet met code rood indien uitgegeven voor de plaats Amersfoort. Laat u niet te snel van de wijs brengen door de weersvoorspellingen. De algemene weersvoorspellingen kunnen vaak niet duidelijk weergeven wat het lokale weer wordt. Neem dan ook altijd contact met ons op en laat u goed informeren. 

Helaas is het niet mogelijk om een boeking kosteloos te annuleren of verplaatsen vanwege het weer. Indien het weer zodanig slecht is dat wij het onverantwoord vinden het water op te gaan, dan gaan we op zoek naar een alternatief of een alternatieve datum.