Locatie

Opstap locatie sloepverhuur Amersfoort Genieten

Onze opstap locatie is langs het schipperspad aan de kwekersbrug.
Hier liggen onze boten wanneer niet verhuurd of wanneer de boten niet aan het laden zijn. 

Om op onze locatie te komen navigeer je te voet naar kwekersweg 2. Je komt op een grasveldje met een trap naar het water. 

Op dit grasveldje zie je een vlag/bakfiets, meld je hier en je wordt naar je boot gewezen. 

De locatie bevindt zich ca. 300 meter lopen vanaf de koppelpoort, tegenover de brandweerkazerne, voorbij de Prodentfabriek het water over. 

 

 

 

Graag opstappen op een andere locatie?

In overleg kunnen we veel betekenen. Bijvoorbeeld in Soest bij het einde van de verlengde hooiweg, bij Baarn aan het einde van Eemweg. Opstappen na de koppelbrug is niet mogelijk i.v.m. de sluis. 

Parkeren

Parkeren is mogelijk rond om de haven op de brabantsestraat. Parkeergarage Eemplein is op 5 minuten loop afstand van onze opstap plek. Zoek je een parkeerplek in de buurt, reken dan op extra reistijd. 

OV

Onze locatie bevindt zich ongeveer 15 minuten lopen vanaf station Amersfoort (Piet Mondriaanplein). Vanaf de voorkant van het station is het mogelijk een bus te nemen naar de Kwekersweg. 

Let op in de zomer (6 juli tot 18 augustus) is station Amersfoort gesloten. Er rijdt vervangend vervoer maar hou rekening met extra reistijd! 

 

Belangrijke data 2024: 

Let op het kan zijn dat er evenementen zijn in Amersfoort (triatlon, marathon, zwemwedstrijden). Deze data wordt in het loop van het jaar bekend. Hou op deze dagen rekening met 15/30 min extra reis tijd. 

Data 2024:

- Swim to fight cancer Gepland: 13 jul. 2024
- Marathon Amersfoort Gepland: 26 mei 2024