Algemene voorwaarden

Art. 1 Reserveringen 

1.1 Door te reserveren verplicht de huurder zich tot betaling van de volledige huursom.

1.2 De betaling dient 5 dagen voor aanvang voldaan te zijn. Bij het uitblijven van de betaling kan de verhuurder de boot door verhuren.

1.3 Slechtweerannuleringsverzekering geld alleen met bizarre omstandigheden als gevaarlijke omstandigheden, met code oranje en met onweer. De verhuurder kan besluiten de boottocht uit te stellen tot een later tijdstip. 

1.4 De slechtweersannuleringsverzekering is alleen geldig bij het huren van de boot niet bij arrangementen(eten en drinken).
Het betreft het afkopen van het last minute annuleren van de sloep. Omkosten €50,-

 

Art. 2 Annuleren 

2.1 Annuleren na reservering is mogelijk tot 5 dagen voor de huurdatum. Huurder kan de tocht verplaatsen naar een andere datum. 

2.2 Geboekte arrangementen kunnen tot 3 dagen voor vertrek worden aangepast naar het aantal personen. Volledig annuleren niet mogelijk. 

2.3 Last minute (minder dan 24 uur van te voren) annuleren worden er kosten in rekening gebracht

Binnen 24 uur voor afvaartdatum: 30%
Annuleringen dienen vooraf en per email te geschieden.
Annuleringskosten kunnen omgezet worden naar een tegoedbon. 

 

Art. 3 Gedragsregels/schade

3.1 De hoofdhuurder is ten alle tijden aansprakelijk voor het gebruik van de boot. 

3.2 Gaan er kussens door slordig gebruik kapot (o.a. door roken), wordt de schade bij de hoofdhuurder in rekening gebracht. 

3.3 Bij feesten als koningsdag en Gaypride is het gebruik buiten alcohol om niet toegestaan. Bij het gebruik van drugs aan boord dient degene de boot onmiddellijk te verlaten. Dit i.v.m. de gevaren op het water als drukte en lage bruggen. 

3.4 Na waarschuwen van extreem gedrag mag de schipper ten alle tijden mensen van boord zetten.