Fluisterboten/elektrische boten huren in Amersfoort

 

Huur een elektrische boot of sloep in Amersfoort. Geniet van de omgeving van Amersfoort vanuit een fluisterboot. Deze boot is zeer geschikt om een middag te gaan genieten op het water. Laat een lekkere borrelhap verzorgen aan boord of neem zelf een picknickmand mee aan boord.

Waarom elektrisch?
De rust aan boord, het makkelijke bedienen en besturen van de boot voor iedereen die niet dagelijks vaart. Kortom geniet van het water en de stilte. 


Voor de natuur

De route van de rivier de Eem gaat voornamelijk door de natuur. Met een elektrische boot verstoort u deze natuur niet.

Voor het milieu 

We weten allemaal dat de CO2 en uitstaat omlaag moet om ons klimaat te redden. Met een elektrische aandrijving kiest u bewust. 
 

Er zijn twee soorten Fluisterboten bij ons beschikbaar

4 Persoons Fluisterboot

Zeer geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen Of 4 jong volwassenen.    

Totaal gewicht van 250 incl. bagage: hond, drankjes en hapjes

  

8 persoon fluistersloep

De boot is geschikt voor maximaal 8 personen (6 mannen of 8 vrouwen, een totaal gewicht van 540 incl. bagage: hond, drankjes en hapjes). Maar ook leuk met 2 personen. 

 

 

 Deze fluisterboten worden voortgestuwd door een elektrische buitenboord motor. Deze is voor iedereen makkelijk te bedienen. (makkelijker dan een stuurwiel). De elektrische boten kunnen maximaal 6 uur varen per dag. De boot is te huur per hele dag of halve dag, zie reserveringssysteem.

Boek via deze pagina! 

 

Geen producten gevonden...