Bedrijfsuitje in Amersfoort

Bedrijfsuitje op een boot

Team of bedrijfsuitje organiseren in Amersfoort. Kom genieten op een sloep. Leer elkaar beter kennen tijdens een ontspannen vaartocht over de Eem. Of werk in groepen op meerdere boten en laat je inspireren door de prachtige omgeving. 

Wil je totaal zorgeloos opstappen boek een van onze arrangementen aan boord. Denk aan de borrelboot met lekkere happen en drankjes. Of bbq met je hele team en geniet van een goed stuk vlees en borrel in een.

De Borrelboot in Amersfoort

Zin om een kantoor dag of week goed af te sluiten, kom genieten op de borrelboot. De ideale vrijdagmiddagborrel. Deze borrelboot vaart iedere dag uit en is te boeken met je hele team, zowel met als zonder schipper. Aan boord is er voor ieder wat wils met luxe gevulde borrelplanken en keuze uit wijn, bier of fris.

 

BBQ boot in Amersfoort

Geniet van een bbq op de sloep. Wij hebben speciale bbq’s die op de boot staan waar iedereen makkelijk gebruik van kan maken. Van een borrelplank, gezonde salade’s tot goed stuk vlees (of vega) met een bbq is er voor iedereen iets wils.


Duurzaam bedrijfsuitje in Amersfoort

Bij een duurzaam bedrijf hoort een duurzaam bedrijfsuitje. Kom daarom genieten op een elektrische sloep. Zo vaar je geruisloos door de natuur en ontspan je helemaal. 
Wij bieden elektrische sloepen met schipper aan maar ook zonder schipper. Zo kan je ook meerdere sloepen huren voor je team. 1 boot voor het hele team klinkt leuk maar verdeelt over meerdere boten is nog veel leuker. De fun op het water wordt alleen maar grotere en je kan nog wisselen van boot om niet de hele tijd naast dezelfde collega te hoeven zitten. 

Activiteit + Genieten

Meer op zoek naar een actief uitje. In samenwerking met Eemsuppen organiseren wij actieve en ontspannen uitjes. Kom borrelen op een sloep en sup tussendoor met je collega's over de Eem in de prachtige natuurlijke omgeving van Amersfoort. Tijdens het suppen kan je even al je gedachte op zij zetten. Dit is een ideale combinatie voor een groep die zowel van actieve als meer van ontspanning houdt. 

Er zijn meerdere variaties mogelijk van een grote sloep of juist kleine groepen op meerdere sloepen + losse sups. Uiteraard krijg je van ons van te voren een uitgebreide instructie voor het varen en het suppen. 

 

Bedrijfsuitje boeken? Mail naar [email protected] en we bespreken de mogelijkheden. 

Geen producten gevonden...