Vrijgezellen feest op de sloep

Vrijgezellenfeest organiseren op een boot?

Op zoek naar een unieke plek voor een Vrijgezellenfeest?! Kom gezellig varen op een boot en maak je eigen partyboot. Amersfoort is een ideale plek voor een vrijgezellenfeest.  

Wij helpen je graag mee denken over een vrijgezellenfeest organiseren!
Kom genieten op een sloep, met een dansje, drankje of een hapje. Een uitje op een boot is ideaal in combinatie met een etentje in een restaurant, een kroegentocht of leuke workshop. Of laat je boottocht geheel verzorgen en Geniet tijdens het varen van een BBQ-Arrangement of de borrelboot! 

Op het water kan je je uitje zo gek maken als je zelf wilt, onderweg stoppen voor een spel,
de 'vrijgezel' achter de boot hangen (neem bijv. een beest mee) en vragen laten beantwoorden, of gewoon rustig borrelen met een lekker muziekje.

Stuur ons gerust een mail en Wij helpen graag mee denken! 

 

 

Bij een vrijgezellenfeest hoort een hapje en een drankje, je mag dit zelf mee aan boord nemen maar ook regelen we dit graag allemaal voor jullie. 

De lunchboot of highteaboot kan zo uitgebreid als je zelf wilt. Lekker lunchen met goed belegde broodjes, salade en zomers fruit? of juist kleine bites en zoetigheid? Het kan allebei. Bij het arrangement zitten natuurlijk de benodigde wijntjes, biertjes en fris naar keus. Ook ideaal als ontbijt, voor als jullie nog een hele lange dag te gaan hebben. 

De borrelboot is echt een aanrader voor ieder vrijgezellenfeest, met lekkere diverse happen en drank, boot vol bier of een boot vol wijn, roep maar wij regelen het. Ook geschikt als jullie nog gaan eten in de stad 's avonds. 

De BBQ-boot meer op zoek naar een diner op een unieke plek, boek de BBQ-boot. Ideaal als je de hele dag al op pad bent en na het BBQ'en sta je met 5 min lopen direct in Amersfoort centrum. 

Vrijgezellenfeesten zijn bij ons op een 'sloep met schipper'. Ideaal zo kan iedereen wat drinken en hoeft er niemand te bobben.

 

Borrelboot met wijn
   

 

Mail jullie wensen en wij stellen graag een leuk arrangement voor jullie samen [email protected]
Of bekijk vast onze aanrader een bbq met drank arrangement